Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder att stanna i

Så nära intill ligger du
i en leende dröm
och jag vill inte somna
inte nu.

Bort i skuggor ligger rädslor
gamla trasor från nåt fornt
men ditt ljus
har gjort mig blind

Du har gett mig något vackert
dina händer bär någonting
och jag vet nu
att de får bära mig

En helhet
darrande knän
och jag vill inte gå miste om en enda stund.
Jag kan inte sova, älskling.
Inte en enda blund.




Fri vers av Lindsy
Läst 427 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-05 22:12



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Mycket fin...
2011-07-06

  Ola Rydberg
Väldigt vackert och stilrent
gillade lite extra raden
( Bort i skuggor ligger rädslor
gamla trasor från nåt fornt)
2011-07-05

  Titti Rydberg VIP
Tack för en underbar text.

// T
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy