Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bäst så här

Jag har hört att du är ensam
Att du behöver tid

Tid att läka
Tid att tänka
Tid att känna

Jag vet, tiden läker alla sår

Jag har hört att du mår dåligt
Att du försöker landa
Inse vad som har hänt
Förstå att det är över
Att du måste gå vidare

Jag vet, det är likadant för mig

Jag förstår att du mår dåligt
Att du behöver tid att tänka

Det gör ont att se dig så där
Det var aldrig min mening
Att det skulle bli så här

Jag känner inte likadant som förr
Det är fel att hålla dig kvar
För trygghetens och gamla tiders skull

Kärleken är evig
Men den kommer och går

Tack för den här tiden
Jag hoppas du förstår
Att jag alltid älskar dig
På ett eller annat sätt

Jag hoppas att jag har gjort rätt










Övriga genrer av Ypple
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-17 13:38



Bookmark and Share


  LassO
ja ibland blir de så, kanske omöjligt att undvika? bra formulerat
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet