Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första limerick

En stöddig en från Nordingrå
Han skulle försöka sig på
Att hitta en flicka
Men tungan vricka
Och ensam hemåt han åter fick gå




Bunden vers (Limerick) av Ypple
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet