Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra dårar

Hur kan du veta vad som är rätt och fel
När du inte vågar testa dina gränser
Våga lita till en känsla
Där allt känns bra och lite till
Om du tar min hand
Behöver du inte ångra någonting

Vi är vackra dårar
Tusentals tårar faller från min kind
Av både glädje och sorg
Jag vill att du ska vara min för en dag
På alla gator och torg
Hela världen ska få se
Att vi är bra, du och jag
Om så bara för ett tag

Hur kan du veta vad som är rätt och fel
När du inte vågar släppa taget
Våga kasta loss
Och riva alla murar
Om du väljer mig idag
Behöver du inte ångra någonting

Du ger mig kalla kårar
När du vänder ryggen till
Och inte vet vad du vill

Vi är vackra dårar
Tusentals tårar faller från min kind
Av både glädje och sorg
Jag vill att du ska vara min för en dag
På alla gator och torg
Hela världen ska få se
Att vi är bra, du och jag
Om så bara för ett tag

Vi rusar ut till vårens sus och brus
Till solen och en vacker dag
Som lovar att det blir bättre snart

Vi är vackra dårar
Tusentals tårar faller från min kind
Av både glädje och sorg
Jag vill att du ska vara min för en dag
På alla gator och torg
Hela världen ska få se
Att vi är bra, du och jag
Om så bara för ett tag

För vi är de vackraste av dårar
Nu är det slut på tårar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ypple
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 13:39



Bookmark and Share


  Mikaela P
Åh. Jag känner för att sjunga. Vackra ord, vacker rytm och fin känsla.
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet