Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's not easy

Jag har alldeles för många känslor - och alldeles för dålig självkontroll.

Jag försöker att göra om och göra rätt, men misslyckas gång på gång.

Varför är det så svårt,
att vara sig själv?

Varför är det så svårt,
att veta vad man vill?

Varför är det så svårt,
att veta med vem man vill göra vad?


Jag tänker inte, känner inte.
Jag stänger av.

Vad fan har jag gjort?
Gjort är gjort.

Jag vill ju bara bli älskad.








Övriga genrer av Ypple
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 23:15



Bookmark and Share


    obscura
det är inte lätt inte. gillar formatet på texten ,meningar om två. en härlig rytm, känsla i texten och sådant gillas.

"Varför är det så svårt,
att veta med vem man vill göra vad?"

klockrent.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet