Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer

När solen letar sig fram mellan träden
Och dagen åter börjar gry
När ljuset sakta sprider sig över världen
Och dagen idag fortfarande är ny

När månen ler med sitt milda sken
Och natten smyger sig på
När mörkret kommer och timmen är sen
Och natten sänker sin järnridå

När livet ändrar riktning
Och allt är som på nytt
När vi tar världen i besittning
Och gårdagens bekymmer flytt

När livet spelar oss ett spratt
Och allt går på rutin
När vardagen är platt
Och jag har kort stubin

När du gör mig irriterad
Och allt blir bara fel
När du gör mig attraherad
Och bjuder in till kel

När humöret går upp och sedan ner
Och känslorna svallar
När kärleken växer mer och mer
Och maten kallnar

Då vill jag vara med dig




Bunden vers (Rim) av Ypple
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-02 19:39



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
denna fick mig att le. så vacker
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet