Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det börjar med irritation, men övergår sedan till acceptans och insikt. Kärleken är evig, men den kommer och går.


Open up your heart

Jag är så trött på din slitna attityd
Vad är det du vill bevisa?
Att du är stark och att jag är svag?

Eller kanske att det inte alls betydde någonting,
det som vi hade förr, du och jag.

Den tiden då det var vi,
den må vara förbi,
men i hjärtat finns du.
Inpräntad.
Alltid.

Jag gråter ibland,
fäller en tår eller två.
Du påstår att du har svårt,
för att visa känslor.
Jag försöker att förstå,
men det går inte ändå.

Det enda jag behöver,
det enda jag kräver och vill ha,
är ett bevis på att jag finns kvar.
Att vi inte slösade bort vår tid.
Att du inte släpper mig så lätt,
som du får mig att tro.

Man ska aldrig säga aldrig.
Det har jag lärt mig nu.

Ibland önskar jag att allting var som förr,
men ibland är jag glad att det blev som det blev.

Kanske blir det vi igen,
kanske någon dag,
min vän.

Kanske, kanske inte.

Vad som än händer,
så finns du alltid här.
I hjärtat.





Fri vers av Ypple
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-27 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet