Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Oktoberramsa

 

plastpaketerad är skogarnas konung
burkad binas gyllene honung
syltat är skogen röda gull
nu är frysen full!
veden är huggen - vi håller oss varma
låt hösten komma snöa och larma
vi går i ide - gott länder det
oss veta: om sex veckor vänder det

 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-17 15:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mysigt värre det här!!!:)
2009-10-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt som ger lite mysig björnkänsla.
2009-10-17

  Måna N. Berger
P.S. Jag räknade fel, om NIO veckor vänder det!
2009-10-17

  walborg
Så överraskande med dessa vardagliga bilder som bildar en så ljus och hoppfull senhöstkänsla inför vinteridet.
2009-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Härlig prognos!
2009-10-17

  Mr Lindemann VIP
Jag förväntar mig poesi
Får så en lägesrapport
Var kan man abuseanmäla?
Skojar bara
Mne att var i nuet och inse idets
möjligheter
att vila in sig i den
2009-10-17

  Ulf Lagerholm
det låter mysigt, att vara om sig och kring sig inför vintertiden, så har vi nordbor alltid gjort, det sitter liksom i generna, fast numer sköts ju mycket av det där via internetbanken, det är ju dit vi skickar våra pengar som tex ska betala den fjärran ifrån kommande elen och värmen

tack för påminnelsen, att det snart bara är sex veckor kvar till det vänder igen
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger