Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte bättre


Vi sitter står och svettas
andas växer och våndas
Vi stör krånglar och bråttas
hatar älskar och låtsas
Vi flyr famlar och förbannar
gormar gråter och förlåter

Vi vet inte bättre
och det är vad vi kan

Vi äger

Vi äger.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP