Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fint att vara tillbaka här på poeter igen. Hade glömt bort, i nästan ett årtioende, att jag ju är en drömmande poet :)


Drömmande poet

Diktning
om det som pågår
I mitt liv
det som fanns,
det jag lyckades
att omfamna

och det jag gick miste om.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-27 10:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag känd som en dömande profet.
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP