Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sorg

Om sorg inte fanns

bjöd du in mig i ditt hjärta

Omsorg fanns

och jag kom in

glad


Om sorg fanns

ville du ta bort min smärta

Jag försvann i den omsorg som fanns

om sorg fanns


För att hitta tillbaka till mitt själv

sjöng jag tyst i enslig svärta

Kom du in gick jag ut

stum




Om kärlek inte fanns

fanns ingen sorg

om inte omsorg fanns




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-17 20:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
sorgens- men även omsorgens känslor väl framförda genom den texten- hjärtats inbjudan men även smärtans; som läsare känner av diktarjagets längtan efter...
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus