Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är röd

 

en del, ramlande, famlande, mönstret, ödem

frisätts norm, form fören-

ad

 

jag är svindeln, för dig

changsera

 

går gjuten, som en sanning

tyr, glassrosor

min kind

bloss, natten är röd

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-17 22:24



Bookmark and Share


  peter markurth
denna är oerhört väl utförd
2009-10-18

  stenen/ Yv Ericsson
Känslan är att ödemen, kan vara svåra att behandla..
Och glassrosor, smälter, för snabbt..
Men! Du har tagit en vändning som är mycket avundsvärd! Orginell och bra! bokmärker bums!
2009-10-17

  Suzy med punkterna
Och du gör det igen........genom orden så målar du en resa som känns
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP