Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtsamt...utvecklande


Sårbart läge

Hon sitter där

så stilla

skör som en flicka

i glashus

 

Ryggen mot

kallt glas

utsatt i sårbart

läge

 

Skyddsmurar hotar rämna

tårar spränger sin väg

välkänd smärta

utsatthetens ovän

 

Själens  lidande

rinner sakta ner för

hennes darrande kropp

befinner sig

på helvetets förgård

 

Renad tom

står hon där

styrkan tar vägen

över kargt landskap

 

Finner så stig

in i sårade förmak

med tillit till livet

tar hon ett steg...

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-18 00:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Din poesi växer
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa