Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag kysser vinden


När jag kysser vinden
ser jag bara dig,

abstrakta

vinden kan jag ej se
men dig ser jag alltid,

ansiktet

vinden är ett verktyg
som leker med trädens,

kronor

vinden är du som
speper genom min själs,

boning

vinden kan ej fångas
men upplevas i ett helt,

liv




Fri vers av Fånga dagen
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-18 01:35



Bookmark and Share


  ULJO
Vinden kan vi inte styra, Men verktygen som den omger. Du beskriver vinden med kärlek och rofylldhet. Jag älskar dina ord.
2009-10-20

  Hans Christian
Stor poesi! "vinden är du som sveper genom min själs boning" Hur bra som helst. Bravo.
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen