Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
could you tell me one thing you remember about me?


Jag har för mycket att bevisa

en samtida fylla
med manu chau
och toto i högtalaren men
med counting crows i huvudet
malplacerad, odefinierad

rusta för krig
cigaretter, vodka, tom waits
ja, jag har allt
respekterad, destillerad

gå på en rak linje
så vackert på toppen
men kallt är det också
så stålsätt dig för fallet
redigerad, kvalificerad

det här är jag
och det här är min röst
det här är min röst
det här är min röst
men något saknas
tatuerad, dominerad

ta ton
sjung
som om livet hängde på det
fascinerad, kremerad




Fri vers av Kobbe
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-18 03:23



Bookmark and Share


    obscura
men fan. tänkte precis skriva att dina engelska texter är nog de bästa men grym var denna! grym. skitbra
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kobbe