Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar din säng

Nu kommer jag aldrig
få höra historien bakom dina ärr

och allt du lämnar efter dig
är att jag lär undvika a-brunnar
så länge jag lever

honey
i love you,

but fuck you, a little bit




Fri vers av Kobbe
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-23 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kobbe