Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ser en framtid där jag kunde bli något stort så blås en kyss och fyll min kvot


En plats i solen

Ett andetag i sänder, det vackraste som finns
är att vara vaken när alla andra sover
Det är upplagt för besvikelse när allt jag inte minns
får mig att skrika högt i sömnen

Att vakna i kallsvett kan jag leva med
om alla dessa drömmar kunde lämna mig ifred

Jag ska bestämma mig, det är ett svårt beslut
men äntligen ska jag hitta ut
du som väntar på svar får vänta lite till
och slutligen ska även du bestämma
vad som väntar den som väntar sig
ett annat namn på Ismael
minns du Ismael?




Fri vers av Kobbe
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-28 13:53



Bookmark and Share


  sextonförevigt
Så vackert!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Kobbe