Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga älska

att våga tro - 2009-10-07 13:07:05 -
När sorgen och skuggorna kryper in och hotar att kväva mig
hur ska jag då våga
fråga
om du vill dela mitt liv
om du kan se mig som jag är
om du vet hur det känns när
broarna bränts

När dagen blivit natt
och ljuset förvandlats till mörker
hur ska jag då våga gå
framåt
mot ett liv i gemenskap
ett liv i skapande
i förutsättningslös vänskap

När stormen har bedarrat och vindens ylande tystnat
när vargarna har lagt sig till vila
Kan jag då våga
tillåta
mig att leva
våga tro på
att äventyret har tagit sin början
att det inte är för sent
än
att allt är möjligt
under solen?




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-18 10:07



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Ensamheten kan ljuga ...
Men ingenting är någonsin försent
2010-03-03

  erkki
Rar, rörande, djupt mänsklig. Vacker läsning.
2009-10-30

  Quasimodo
Starkt och talande för modet och att våga leva och var det man är och känner !!!
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus