Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i du- form fastän jag syftar på mig själv. Att få en anmäld våldtäktsförundersökning nedlagd, känns ännu värre egentligen, men detta var allt jag fick ur mig.


Du gömmer dig i tvivel

Se hur undersökning läggs ner
hur du obeväpnas
försvagas

Din kamp var i onödan
du vinner aldrig
någonsin

Du får leva med händerna
drömmarna
och tankarna

Ingen tror på dig
Du tror inte heller längre

Du gömmer dig
i tvivel




Fri vers av Cee
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-18 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee