Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tysken. Du är amazing. 4 år och mer därtill.


Obesvarad och nöjd

Jag söker obesvarad kärlek
att längta efter
och få pirr i magen
utav

Se inte åt mitt hål
låt mig betrakta
dig
(på avstånd)

Hur du rör dig
hur du ler
hur du inte ser mig
(så ofta)

Och hur du förgyller min vardag
(och liv)




Fri vers av Cee
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-10 10:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gott skrivet om dessa känslor
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee