Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag följer
slitna fotspår
rutin
blir mardröm
blir rädsla

vem är jag
och vad är ett jag
om ingen ser det




Fri vers av Cee
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee