Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historien talar

Mitt liv är en diktatur
men jag har inte makten

mina känslor är min konung
jag tvingas ge bort min rikedom

Jag känner en president
En Man-Dela som räddar

men revolution är enda vägen
till frihet

det säger historien




Fri vers av Cee
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee