Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

När livet är ett myggbett
du vill klia tills det blöder

När dina vänner väljer
den som är lättsam
det är inte du

Du regisserar
får aldrig spela huvudroll
parar ihop människor som pusselbitar
ingen blir över till dig

Det kliar under huden




Fri vers (Fri form) av Cee
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-06 18:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt livet komma till dig
var huvudpersonen i ditt eget liv

regissera, dirigera, spela
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee