Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impulsiviteten var min mor.

Ur impulsiviteten är jag sprungen,
nuet är en föränderlig tid.
Mitt ända sällskap är sången,
och vardagen vill inte kännas vid.

Jag har slagit mig fri från frosten,
det är möjligheternas tid.
Mot otacksamma och tråkiga måsten,
har jag nu börjat mitt hjärtas strid.

Jag äger det vi kallar liv,
och den insikten kom i rättan tid.
Nu går jag framåt med stora kliv,
intuitionens val har gett mig frid.




Bunden vers av Pernilla Söderberg
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-18 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Söderberg