Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett difust vaccum


Är fast i ett vaccum och väntar på att livet ska börja.
När ska jag bli vuxen?
Kanske imorgon, kanske aldrig.

Med döden på vänster sida borde jag leva som aldrig förr, njuta av varje ögonblick och se det underbara i värdelösa ting.
Men om vi lever när vi känner är jag aldrig född.

Endast innan och efter livet är jag osynlig.
Just nu är jag bara lite difus.




Fri vers av Pernilla Söderberg
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Söderberg