Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läste om döden och grät

Jag fällde en tår

men hejdade mig

för det var inte mina tårar att fälla

det var någon annans sorg

en främlings smärta.



Jag läste om döden och grät

För döden är så självklar att det skrämmer mig

nu mer än någonsin

men det var en främlings sorg och att gråta kändes fel

för tårarna jag fällde var livets




Fri vers av Pernilla Söderberg
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Söderberg