Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar vilar på din skuldra

Håll om mig
som om ingen annan fanns
nu när regnet smattrar på taket
under vilket vi ligger i sängen

hade velat ligga här hela dagen lång
höra regnet avta
krama din hand
se solens strålar växa fram
tränga sig in genom fönstret
för att vilandes lägga sig på din skuldra

höra ditt skratt
se ditt leende
samtidigt som klockan
fortsätter att ticka

tick
tack
tick
tack

och dagen sakta bli till kväll
för att sedan somna på nytt
i dina armar





Fri vers av Julius Enströmér
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-18 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér