Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till en främling: V

Det blåser vindar nu
friska eller ej vet jag inte
men någonting händer

jag har öppnat dörren för
någon ny att ta en
plats hos mig


någon att tycka om
någon att hålla om


men


jag kan inte räkna med att överleva
i en värld där alla dör


och får snart stänga dörren igen
om hon ej vill stiga på
för annars blåser de kalla vindarna in




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-05 20:11



Bookmark and Share


  Blåbäret
en stund av tillåtelse
med förändringens vind som får råda
och bara låta modet öppna
hög risk, men oundvikligt
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér