Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En illusion att leva upp till

Ska vår historia sluta i samma ögonblick som
våra läppar lämnade varandra

eller var det blott ett första kapitel

jag kan inte sluta undra.

Kanske vore det bäst att låta det vara
inte ses igen
att illusionen jag byggt upp kring kvällen
är för stor

någonting vi inte kan uppleva tillsammans igen


Men orden jag vill säga dig är inte mogna än
behöver mer solljus och vatten
för att växa
stärka sina rötter

Vill (kan) inte släppa taget om dig än fastän jag borde.



Och tänker inte göra det heller.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-20 20:27



Bookmark and Share


  LePenseur
Jag gillar tankegången i den här, i alla fall fram till och med "någonting vi inte kan uppleva tillsammans igen". Efter den raden hänger jag faktiskt inte med längre. Som om texten före den raden och texten efter den är två helt olika texter, utan koppling. Det är synd att jag inte förstår så långt i den här, för som sagt, jag gillar verkligen tankegången.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér