Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på villovägar: VI

Jag skulle säga hur mycket jag tycker om dig
om jag trodde att det skulle få dig att stanna




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-16 13:11



Bookmark and Share


    Lejla Huseinovic
vackert!
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér