Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hade väntat lika länge som jag

Och leendet på dina
läppar efter vi kyssts

sade allt.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 10:25



Bookmark and Share


    Melona
Precis så!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér