Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina oläkta sårs öppenhet


Natten om-sveper min kropp
själen är trött fragilt,

nedbruten

sömnen väntar på att läka
mina oläkta sårs öppenhet,

varar

xanoren hjälper mig en stund
dom är som små flytvästar runt,

min ångest

tabletter som aldrig läker
på djupet utan lägger sig som,

täckande hölje

beroendets cirkel sliter tag
orkar inte möta mitt riktiga ,

jags ångestskrik

låt mig få sugas ned i
dvalans land orkar inte,

ätas av känslan




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-19 00:23



Bookmark and Share


    Anthony H
Väldigt djup, gillar känslan. Alltså du har skrivit så att man kan känna det du skriver.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen