Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskskepp

 

Briggen i flaskan med löjtnantsrom
guppar på rödsprängda vågor
Gastar klaga i dryckesjargong
om havets böljande plågor

Törstan av jungfru en sjömans last
galjonen får längtans börda
Havsnymfens trollmakt var man slår fast
likt drycken sinnet förföra

Skepp utan hamn sedan länge glömt
det färdmål som skutan vandra
Drick dig nu full till glaset du tömt
låt dyningen sedan falna




Bunden vers (Rim) av Daniel_78 VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-10-19 10:14



Bookmark and Share


  tom boreland
en riktig
värödikt
2009-10-19

  Bodil Sandberg
En fantastiskt vacker dikt Daniel!
2009-10-19

  lodjuret/seglare VIP
vilken underbart välkommen härlig text
måste bara bokmärka den
fem segelfartyg förtjänte den
2009-10-19

    Tea Alex
Bra rimmat!
2009-10-19

  ULJO
Snygg berättelse med käcka rim
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP