Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VågMÄSTAREN II

Våga...
Stavelsen så simpel

Att våga är skillnaden
Står det på min vimpel

Kasta dig ut för stupet
se vad som händer
Om du hamnar förlupet
ta en dag i sänder.

Våga hitta livet
Våga se ljuset
Ta initiativet
Känn av ruset

Våga är svaret
på all din undran
Du har levt med förvaret
undan för undan

Våga är ditt kall
rädslan är ditt krig
Ge dig ut på ditt fall
ge dig ut i strid

Spontaniteten är det du söker
Du lever i dess låga
Hur många gånger du än försöker
Så kommer du en gång våga

I morgon är du min vän...
lycklig igen




Bunden vers (Sonett) av Max Poisé
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-02 13:06



Bookmark and Share


  Lindalou
Hur var det nu med rimmad vers?
Jo,att få ihop det kan vara en riktig pärs.
Denna text är bra , vågar jag skriva,
en snajsig rimmare du månde bliva.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé