Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen

 

ljuva stunder, blå glöd

finner vapen, tillser extrovert idé,

jag går förändrad,

 

så som jag är.

 

så, vem är jag?

vatten, eld, en trohet som glöder än, en sanning som glittrar en dröm, en droppe regn

 

en tår i ditt hjärta, för din smärta, min vän av saknad, min tro, mitt hopp, min borg

minns mig murad, nu

 

öppen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-19 18:29



Bookmark and Share


  peter markurth
fint
2009-10-20

  Anna*
Skickligt komponerad!
Gillar skarpt!
2009-10-19

  stenen/ Yv Ericsson
Man får ju inte svära här...men fan så bra du är!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP