Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandel

Han ställer blomkrukorna i fönstret,
varsamt plockar han av de döda bladen

Vattnar omsorgsfullt
håller dem vid liv

Drar ned persiennerna
vrider försiktigt lammelerna
så att ljuset sakta kan ta sig in genom rummet

I skuggan ligger hon medvetslös




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 23:26



Bookmark and Share


  Anna*
*Ryser*
Så är det
Så har också mina barn beskrivit det
När jag legat medvetslös...
2009-10-20

  mjuk
Burr.... men så läskigt du skrivit. Du har mitt i prick fångat känslan!!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP