Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirklar

Allt kommer tillbaka
jag kommer tillbaka

allt handlar om ett tidevarv
en önskan, ett återseende

en tanke som återkommer
allt handlar om dig

jag återvänder
och återandvänder dig

går igenom
men du, hur gör du

är det du, som jag väntar
är det du som jag väntar på

när allt har slutat
återvänder jag

jag får aldrig nog
jag kan aldrig sluta

att tänka på dig
att återkomma till dig

när dagen lämnar mig
är jag hjälplös

jag älskar dig
vill tillbaka




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2014-04-08 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP