Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinet genom blodet

låter vinet sakta pulsera genom min kropp
väntar på att lugnet skall återkomma

tanken få ro, känslorna landa
de uteblivna orden, försvinna från mitt inre

snart finns inte du eller inte du
kvar hos mig

rädslan inför morgondagen förintas




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-11 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP