Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om

om du hade
om du bara hade varit kvar där på morgonen

tänk om jag hade fått visa dig
mer än du hade sett

om jag bara hade fått berätta vad jag känner
mina tankar hade fått fäste

om vi hade fått lära känna varandra
och inte allt bara hade blivit ett brev av avsked

tänk vad vi hade kunnat skriva till varandra
och om varandra

tänk om det hade fått bli vackra rader
tillbakablickar om ömhet, en kärlek som våra barn hade fått uppleva

om vi inte lämnat varandra




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2013-11-11 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP