Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingivelse

du hade stängt ute allt
du var tillägnad mig den kvällen

jag kände så
jag hoppades så

sedan återvände du
till ditt gamla liv




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2013-11-11 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP