Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum

du hade tagit en paus
ett barn
en man
en hund
hade passerat


jag stod kvar och lutade mig ut
för att se om något fattades mig

jag hade fått andrum
jag hade fått uppleva ensamheten
jag hade slutat älska

du kom tillbaka




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-23 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP