Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor och Far

Hon sitter 25mil bort
hon väver in valium i ångesten

att inte räcka till
att inte vara närvarande

när jag tar mina första steg
i februari 1970

hon är inte medveten
om vad hon går miste om

när jag tar mina första steg
mot självständighet

utan henne och honom

dom kallades
Mor och Far

nu är dom

bara två främlingar

fortfarande med egna liv
utanför fönstret

men bara en mil bort




Fri vers (Fri form) av Jesper E VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP