Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs -87. Orden kom till mig på en gång. Jag gjorde en sång av den.


Mod

Nu har jag kämpat
Så länge mot alla stormar
Som vill föra mig bort från
Kannans land
Och ibland kommer tankarna tillbaka
Om att lämna stegen
Bort från Herrens famn




Men Herre, jag ber dig om nåd
Se till ditt vilsna trötta barn
och led mig hem,till ditt Rike
Av ljus där kärleken är störst
För jag vill ju tjäna dig.





Nu har jag fått ett mod
Att leva
En mening som blir klarare var dag
För jag har fattat att endast
Jesus,
Är det enda hopp som ännu finns kvar





Så Herre, jag ber dig om nåd
Se, till ditt vilsna trötta barn
Och led mig hem, Till ditt Rike
Av Ljus där kärleken är störst
För jag vill ju tjäna dig.





Bunden vers av Danne
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-20 00:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Blir jättenyfiken på melodin - att texten är bra, det är inget snack om saken!
2009-10-21

  Anna*
Så har det varit många gånger.
Vi vill ju gå rätt på den väg som leder till frid och mening.
Önskar att jag fick höra sången =-)
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill