Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande resa igenom


Kärleksljus

som genomtränger

av sig själv


som bär mig fram


på livets stigar

genom snårskog

och sankmark




Bunden vers av livsdans
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-20 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken vacker vandring visad
2009-10-24

  Elisabeth VIP
Ljust skrivet. Fint.
2009-10-21

  Blåbäret
ljuvliga ljus som får fram det bästa i oss...fint!
2009-10-21

  poetryGirl
du skriver alltid bra
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans