Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dommaren och våldtäkten

Hon var 14 år

naglarna var för röda
hennes kjol var för kort

hon var en hora
som hade druckit ett glas vin

de satt inne tre timmar
sedan blev de fria

på stureplan rullar festen vidare
nu dricker dom champagne

med sina flickvänner
som är 24 år

Dommaren har släppt lös
sina drömmar

när han kommer hem ikväll
så låser han dörren till sitt sovrum

där bestämmer han
och där lyder hon




Bunden vers av Jesper E VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-20 11:02



Bookmark and Share


  Anna*
Ofta är det maktmänniskor som har behov av dominans/underkastelse. Hela ansvaret ligger hos kvinnan. Det är märkligt. Hon borde kunna springa naken framför dem alla utan att de skulle ha rätt att våldta henne...
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP