Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tag, hej och hå!

 

nej
det måste hända nåt nu!

ja
det ska till något nytt!

hitta på
ta itu med
ta tag

jag sitter här
och känner energierna strömma

förbi




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-20 13:43



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
vem känner icke igen sig i ett sådant scenario, den alltför långa näsans cirkus, å detta med ansatsen, nu, nu, nu banne mig!, ja jesus säger jag bara

mycket gott detta
2009-10-20

  Ingela Svenson VIP
Åh Gud var jag känenr igen detta,precis! Energierna strömmar förbi, inte alls in m en!
2009-10-20

  Larz Gustafsson VIP
De behöver fångas upp, kanaliseras in i något.

Själv har jag känt mig totalt uttråkad i dag.
2009-10-20

  Per Teofilusson
inte precis amerikanska självhjälpsböcker - och det är ju skönt att slippa!
2009-10-20

  walborg
oj vad jag känner igen mig ...! inte sams alls!
2009-10-20

  Carola Zettergren
Usch...sådant där är faktiskt ett riktigt elände.. svekfulla och känslokalla kan de där energierna vara, nonchiga luringar som bara drar iväg...
2009-10-20

  Catharina Edin VIP
Synd att de strömmade - förbi - kanske ända hit?!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger