Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är du och vem är jag


Masken

Vad finns där under masken

hur kan jag komma in

var har du gjort av nyckeln

som låser upp ditt sinn

 

Jag vill så gärna veta

när avklädd du står där

förutan all floskler

vem verkligen du är

 

För alla är vi lika

när masken tagits bort

vi vill ju bara vara

en människa kort och gott

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-20 19:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet...precis så är det..
2009-10-22

  ULJO
Härligt flyt och snygga rim
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP