Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Tre fotografier hålls upp av tre röda magneter

Jag går dit varje natt, låter bilderna ta mig från verkligheten en stund
En fin resa

På dagarna har jag bilderna i huvudet

Vackra bilder det där

På ena är det en man som badar i en bassäng av pengar
Den andra visar en vacker röd stuga med salta havet som granne
Och den tredje innehåller en solnedgång i Thailand

Jag vill ha dom där, inte på riktigt,
vill ha dom där på kylskåpets vita yta

Vill ha dom som en biljett till drömmarnas planet
Inget annat!
Bara där i köket, som en avslappnad på natten
Inget annat!

För vad ska jag då drömma?




Fri vers av Marjavaara
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-10-20 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara