Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas vatten

Jag dricker mitt vatten. Kylan gör glaset suddigt och strupen sätts i chock
Jag vet att upplevelsen finns i kranen där
Jag vet att det är bara att vrida om och sätta glaset under

När jag sover vill jag ha ett glas med iskallt vatten under mig
Jag vill ha den tryggheten

Jag vill ha mitt glas vatten när jag behöver det
Jag vill klunka tills törsten dör
Jag vill känna tacksamhet för innehållet i glaset




Fri vers av Marjavaara
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 01:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Desperado, fyll ett glas med vatten
Drick det i natten..."
(U Lundell)
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara