Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Milo!

I min famn ligger fyra kilo kärlek
En vikt som värmer mina nävar

Du tittar runt med din blick
Pupillerna glänser nutid
likt rådjurens

Min själ har öppnats och värmen finns i överflöd

Jag tittar på dig, känner igen näsan, ögonen, munnen, håret
Jag smeker dig på kinden och lugnet slår i
Jag viskar dig en saga på tre ord

Med fyra kilo i min famn känns du lätt
men denna kärlek är den tyngsta jag känt!

På nätterna tickar mitt hjärta fort.
Blodet pulserar för att mina ögon ska vaka över dig!

Milo min prins!
du är välkommen och din ankomst har gjort mitt liv till ett liv!







Fri vers av Marjavaara
Läst 499 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-25 00:08



Bookmark and Share


    Melona
Stort grattis.
Fin och precis text.

Måste citera:

"Med fyra kilo i min famn känns du lätt
men denna kärlek är den tyngsta jag känt!"
2010-04-25

  Nina Nightwish
Härligt och ett stort grattis till er!! Mkt fin text!
2010-04-25

  Arja Söderfeldt
Fint! Tveklös tydlighet! Du har blivit pappa!
2010-04-25

  Monika A Mirsch VIP
den tyngsta och den lättaste av alla kärlekar - smekfullt till den som nyss dragit sitt första andetag - grattis!
2010-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Och: GRATTIS!!!
2010-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Knytena är underbara!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara